Kuinka vähentää ruokajätettä
Ratkaisu
Tiesitkö, että heitämme pois 1/3 kaikesta ostamastamme ruoasta?
Mitä jos voisit muuttaa hävikin herkuksi?
Onko ruokajäte vältettävissä?
Jätteemme voidaan jakaa kolmeen luokkaan: vältettävissä olevat, välttämättömät ja mahdollisesti vältettävissä olevat.
Ruokajätteiden vähentäminen
61% jätteistä on vältettävissä - ruoka, jonka olisi voinut syödä, jos sitä olisi säilytetty paremmin,
19% on väistämätöntä - esimerkiksi teepussit tai kanan luut.
Reseptit ruokajätteen vähentämiseksi
20% luokitellaan mahdollisesti vältettäviksi. Tähän sisältyy perunankuoret, parsakaalinvarret ja salaatinlehdet jne.
Nämä voidaan syödä ja nauttia, jos ne on valmistettu oikein.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Aiheeseen liittyvät artikkelit
- Uunin luukun ja uunin lasien irrottaminen ja kiinnittäminen
- Uunin näytössä näkyy SAFE- tai riippulukko-symboli
- Vettä valuu uunista lattialle, kun ovi avataan Sous Vide -ohjelman käytön jälkeen
- Kuinka käyttää AEG uunin paistolämpömittaria
- Uunissa näkyy virhekoodi C1, C2, C3 tai C4
- Pyrolyysitoiminto ei toimi uunissa
- Pyrolyyttisen puhdistuksen käyttäminen AEG uunissasi
- Uunin kello vilkkuu
- AEG uunin ylläpito ja puhdistus
- Näin poistat kalkin AEG höyryuunista