Täydellisyyden salaisuus on Sous vide!

Ratkaisu


Mikä on Sous vide? Sous vide tarkoittaa "tyhjiössä" ja on ranskalainen ruoanlaittotekniikka, jossa ainekset pakataan tyhjiöpussiin ja pussi asetetaan sitten kuumaan vesihauteeseen.

AEG SteamPro -uunisi tekee siitä entistäkin helpompaa ja mahdollistaa sen ilman, että tyhjiösinetöityä pussia tarvitsee laittaa kuumaan vesihauteeseen. AEG SteamPro -uunin avulla voit käyttää Sous vide -tekniikkaa ruoan kypsentämiseen ja saada herkullisia tuloksia joka kerta.

Teet sen helposti!

AEG SteamPro -uunin uskomattomalla Sous vide -ruoanlaittotekniikalla voit kokata kuten ammattilaiset, mutta kotona!

Seuraamalla näitä ohjeita AEG SteamPro -uuni auttaa sinua saavuttamaan samat herkulliset tulokset Sous vide -tekniikkaa käyttäen.

Vaihe 1

Sinetöi ruoat pussin sisään.

Vaihe 2

Laita ruoka AEG SteamPro -uuniin.

Vaihe 3

Valitse Sous vide -kuvake "SV".

Vaihe 4

Valitse haluamasi lämpötila.

Vaihe 5

Valitse "Aloita".

Vaihe #6

Nauti!

Sous vide -tekniikka takaa uskomattoman makuisia aterioita, koska maut eivät pääse katoamaan keittoveteen ja ruoan ravintoaineet säilyvät.

Anna AEG SteamPro -uunisi auttaa sinua kokeilemaan Sous vide -tekniikkaa, jotta saat tasalaatuisia ja mehukkaita tuloksia aina, kun olet ruoanlaiton äärellä.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?